Adriana Ross, Fran Host, Kristijan Mulac i BK Kastav sportaši godine grada Kastva

13.05.2022. 20:11 | Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: L. S., Foto: Grad Kastav

Uz svečano otvorenje igrališta Turki proglašeni su najbolji sportaši grada Kastva za 2021. godinu.
Najuspješniji sportaš je Fran Host iz Karate Kluba „KASTAV“, najuspješnija sportašica Adriana Ross, Karate Klub „KASTAV“, a najuspješniji sportski klub Boćarski klub Kastav.
Najuspješniji mladi sportaš je Lucas Srdačno JU- JITSU KLUBA „KASTAV“, a najuspješnija mlada sportašica Zara Marie Zamlić iz KARATE KLUB „KASTAV“.
Najuspješniji sportski djelatnik je Kristijan Mulac iz BOĆARSKOG KLUBA KASTAV, a priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobila je Hedi Blašković ravnateljica Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav.

Posebna priznanja dobili su Nives Jelovica – Boćarski klub LABIN, Davor Jelovica – Boćarski klub PULA, Petra Mance – Plivački klub NEVERA, Marko Jardas, Noa Burburan, Kristian Vekić, Gabrijel Burburan i Patrik Turk, svi Vaterpolo klub PRIMORJE.

Nagrada Kastavsko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom člana Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „PULAC“, Plivačkog kluba osoba s invaliditetom „FORCA“ i člana Kluba za obaranje ruku „SHARK“.

Gost svečanosti bio je najtrofejniji hrvatski trener Ratko Rudić koji je rekao da je tajna uspješnog sporta i sportaša upravo u bazi koju čini dobra sportska infrastruktura.

– Mnoga istraživanja tvrde da je sport jedna od najvažnijih aktivnosti i zato čestitam svima u Kastvu koji su se odlučili na takav put, podržavajući sport podržavate svoju djecu i svoj razvoj. Čast mi je da sam imao prigode doći i sudjelovati u ovome, još jednom čestitke svima nagrađenima, rekao je Ratko Rudić.

 

Gradonačelnik Matej Mostarac najavio je nova ulaganja, rekavši kako su sportaši najbolji ambasadori Kastva.

– U Kastvu nikada neće biti velikih novaca, velikih transfera, ovdje će uvijek sve ovisiti o volji i trudu naših entuzijasta. A mi ćemo biti tu da i dalje gradimo i razvijamo infrastrukturu i stvorimo još bolje uvjete za bavljenje sportom. Čestitke svima, vjerujem da će ovo igralište puno značiti kastavskom sportu, a da bi naš sport živio potrebno nam je još puno ovakvih igrališta, zaključio je Matej Mostarac.

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (152)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (152)

SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) PONEDJELJAK, 23. svibnja DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

PETAK, 20. svibnja TRSAT, 13.30Ivan Maričić (1925) DRENOVA, 14.30Franka Knežić (1943) DRENOVA, 13.30Đuro Dešić (1939) SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest