Adam Čerin odigrao cijelu utakmicu u pobjedi Slovenije nad Maltom

05.09.2021. 10:04 | Sport

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: HNK Rijeka

Adam Čerin, nogometaš HNK Rijeka, igrao je od prve minute i u konačnici upisao 90 minuta za reprezentaciju Slovenije koja je pobijedila Maltu s 1:0 u kvalifikcijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.
Utakmica je odlučena u posljednjoj minuti prvog dijela. Sudac Treimanis dosudio je jedanaesterac nakon blagog kontakta Mevlje i Pepea poslije ubačaja iz kuta. Siguran je s bijele točke u 44. minuti bio Lovrić. Dobili su Slovenci još jedan jedanaesterac u 88. minuti, ali ga nije realizirao Sporar.
Slovenci sada imaju sedam bodova, koliko i Hrvatska s utakmicom manje. Rusija nakon 2:0 pobjede nad Ciprom ima 10, Slovaci su na šest bodova, a Malta i Cipar imaju po četiri.

Povezane objave

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

Na opatijskoj rivi danas je održan ceremonijalni start 29. Rallyja Opatija. Natjecatelje su ispratili te im poželjeli puno sportskog uspjeha opatijska dogradonačelnica Kristina Đukić, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina i član...

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi je, privremeni trener Orijenta 1919, nakon što je proteklog vikenda dosadašnji trener Edo Flego podnio ostavku, u svjetlu vrlo loših proljetnih rezultata kluba s Krimeje. Obznanjeno je to na konferenciji za novinare na kojoj je...

Pin It on Pinterest