81-godišnji češki glazbenik okrivljen da je mobitelom snimao djevojčicu na plaži: nije pritvoren, sudac je ocijenio sumnje nedovoljno osnovanim

11.09.2023. 11:17 | Crna kronika, Novosti

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja službenika Policijske postaje Crikvenica pritvorskom nadzorniku predan je 81-godišnji državljanin Češke, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Policija ga sumnjiči da je na jednoj plaži na području Crikvenice mobitelom snimao djecu, čime je počinio kazneno djelo – povreda privatnosti djeteta. Mobitel koji je koristio mu je oduzet.
“Policijski službenici u ovom događaju postupali su po dojavi građana, koji su uočili da se osoba sumnjivo ponaša te ga zadržali do dolaska policije”, priopćila je policija.
Osumnjičeni Čeh je nakon ispitivanja u riječkom Općinskom državnom odvjetništvu priveden u riječki Županijski sud, uz prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor. No, sudac istrage je zaključio da prijedlog nije osnovan, da sumnje da je počinio kazneno djelo povrede privatnosti djeteta, time što je snimao djevojčicu, nemaju dovoljno osnova da bi se trebale pretočiti i u istražni zatvor. Čeh – koji je, inače, glazbenik – tako će se u daljnjem postupku braniti sa slobode.

 

 

 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest